Online marketing és teljeskörű tartalomgyártás

A nagy nap pillanata

esküvő

everness
esküvő fotózás
esküvő videózás

Rólam

"Meglátni és megragadni a pillanatot!"

Gyerek voltam, csupán 10 éves, amikor elsőnek kamerát fogtam a kezemben. Már akkor lenyűgözött az esküvő fotózásnak a gondolata, hogy kezemben a lehetőség, hogy bármilyen képzeletemet, legyen az bármennyire szürreális, művészi, vagy csak egyszerűen kreatív, megvalósíthatom. Ennek a gondolata, és ez a motiváció hajtott végig az utamon, hogy egyre sikeresebb lehessek abban, amit csinálok. Ugyanis én azt vallom, ha valamit szeretsz, tedd az életed részévé, hisz abba a 100 %-ot beleadod majd, és te akarsz lenni a legjobb! Tedd őszintén, amit teszel és az a munkádban is meglátszik. Így lettem esküvő fotós és esküvő videós.

Rólatok

"Együtt lenni és önfeledten nevetni!"

Többnyire portréfotózással foglalkozok. Szeretem, ha a képen az érzelem dominál, hisz másnak az csak egy kép, nektek viszont egy egész történet van mögötte. Épp ezért imádom az esküvő fotózást és esküvő videózást! Látni mások örömét, és velük együtt átélni azt, talán a világ egyik legjobb érzése, hisz egy kicsit te is részese lehetsz a boldogságuknak.


Azt vallom, hogy a legjobb esküvői képek akkor készülnek, ha megteremtjük azt a közeget, amiben már bátran, és fesztelenül mozoghattok a kamera előtt. Hisz mindig a pillanatképek a legjobbak és a legőszintébbek. Épp ezért csak olyan esküvőket vállalunk el, ahol a párok őrülten szerelmesek egymásba! Ti élvezitek, mi pedig a háttérből, észrevétlenül végig kísérünk Benneteket, hisz ez a Ti felejthetetlen napotok.

Kreatív fotózás

Saját bevallásom szerint a legjobb esküvői képek kint a szabadban, természetes fények mellett készülnek. Ez az a közeg, ahol az ember igazán eltudja engedni magát és kihozni az alkalomból a maximumot. A kreatív fotózás az esküvő napján történik, (ilyenkor elkell, hogy lopjalak titeket egy kis időre :P) így az egész napos izgalmat egy kis szünettel megszakítva újra feltöltődhettek az estére!:)

Ez az a fotózás, ami végképp rólatok szól. Elengedhetjük a fantáziánkat, és megörökíthetjük azokat a pillanatokat, amikor mindannyian gyönyörűen felöltözve, boldogan álltok egymás mellett. Ekkor történnek azok a pillanatok, amiket 5, 10 vagy akár 50 év múlva is visszanézve, újra átélve, szerelmesek lesztek. Ezek azok a befektetések, amiket nem bánunk meg!

Írj üzenetet!

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Írd le terveid, elképzelésed. Vagy csak egyszerűen vedd fel a kapcsolatot, és együtt megbeszéljük hogyan tovább! 

Copyright © 2023 | Márton Raymond | Adatvédelem