Online marketing és teljeskörű tartalomgyártás

A hálás befektetésért,

Tartalomgyártás

Rólam!

"Közelítsd meg a világot vizuálisan!"

Gyerekként kamerát fogva a kezemben tapasztalhattam meg, hogy milyen a világ egy teljesen más oldalát látni. Pillanatokat, amik felett a nagy rohanás közepette elsiklunk. Ez a fajta vágy, és kíváncsiság tette életcélommá azt, ami mellett ma is határozottan kitartok, hisz ha az ember valamit szívből csinál egyszer eléri célját. Így lettem fotós!

A mai generációhoz tartozom, így mindig szem előtt tartom a legújabb trendeket. Legyen az bármennyire szürreális, vagy mainstream, képesek vagyunk együtt kivitelezni, vagy adott esetben meglátni azt, ami a legjobban mutat. Együtt tervezünk, így létrehozva a legjobb tartalmat, mely eléri célját.

STÚDIÓFOTÓZÁS

Megfordult már a fejedben, hogy milyen lehet stúdióban fotózkodni? Vagy esetleg gyakran jársz és már teljesen megszokott ez a fajta környezet? 

Egy stúdiós közeg teljesen más hozzáállást igényel. Ad egyfajta letisztultságot, melyet minden stúdiós kép magában hordoz. Tökéletes környezet, ahol a színek és a fények is összhangban vannak, így teljes mértékben csak a témán van a hangsúly. Legyen az modell jellegű fotózás, baráti fotózás, stílusos fotózás, vagy akár a kiskedvenceddel való fotózás. A környezet adott, Te mit hoznál ki belőle?

ESKÜVŐFOTÓZÁS

A nagy nap, amikor a sok szervezkedés, elképzelés megvalósul. Tudjuk mekkora munkával jár ez, hisz sokszor a nap kezdetétől végig kísérünk. Megörökítünk minden pillanatot, így neked ezzel a résszel egyáltalán nem kell foglalkoznod. Élj meg minden percet és élvezd, hisz ez a te napod. Ezek a nem mindennapi alkalmak, pillanatok, amikért élünk. Bízd ránk ezeknek az emlékeknek a megörökítését, és te koncentrálj minden másra! 

Az esküvőfotózás nagyon közel áll a szívünkhöz, így erről még több információt kaphatsz a gombra kattintva.

Reklámfotózás

Van egy saját márkád/szolgáltatásod, aminek az arculatát, esetleg marketingjét szeretnéd erősíteni? Segíthetünk ebben, mind arculat, mind marketing téren! Megtervezzük vizuálisan, összeállítjuk a koncepciót, és megvalósítjuk. Egységes képet, esetleg videó anyagot kapsz, amely ma már elengedhetetlen, hisz fontos, hogy mit kommunikálsz magadról. Bízd ránk, és garantáltan minőségi tartalmad lesz, legyen szó termékfotózásról, új ruhakollekciódról, vagy bármiről, ami a márkádat jellemzi.

Cv
biznisz fotózás

Bizony mindenki életében eljön az a nap, amikor új munkahely után néz, vagy esetleg a már meglévő elért ‘rangjára’ szeretne ráerősíteni. Az ilyen jellegű fotózással presztízst építünk, vagy a munkavállalást segítjük elő. Hisz az első benyomást nagyban meghatározza a minőségi, elegáns megjelenés. Legyen az az önéletrajzban, vagy akár a LinkedIn profilodon. A hitelesség az elérni kívánt cél első lépése. Így a pozitív benyomás megvan, a többi már csak rajtad áll! 

MŰVÉSZI VONAL

Vannak helyzetek, amikor a fotózást egy magasabb szintre emeljük. Olyan anyagok készülnek, melyek önmagukban is messze mutatnak. Szépsége, esetleg szűrrealitása mellet jelentéssel bír. Egy történetet mesél el, mely kifejezheti énünket, érzéseinket. Ha jellemző rád a művészvonal, vagy szereted ha a fantázia kicsit túlmutat a valóságon, akkor ez neked való. Kifejezheti munkásságod, éned vagy akár érzelmeid. 

Glamour
fotózás

Érzéki fotózások egyike, ahol a képek mögött több van. Kifejezi nőiességed, és kiemeli szépséged. Az a gyönyörű az egészben, hogy valahol mind mások vagyunk. Mindenki máshogy szép, máshogy fejezi ki önmagát. A hétköznapokban visszahúzódóak, távolságtartóak vagyunk. Azonban egy ilyen helyzetben teljesen kilépünk a komfortzónánkból és egy kellemes beszélgetés mellett elkészülnek azok a képek, melyekre mindig imádattal nézünk. Nem mellesleg a párunknak is jó ajándék lehet! 

Írj üzenetet!

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Írd le terveid, elképzelésed. Vagy csak egyszerűen vedd fel a kapcsolatot, és együtt megbeszéljük hogyan tovább! 

Egyéb elérhetőségek:

e-mail: info@martonraymond.hu

tel.: +36 (20) 266 9784

Copyright © 2021 | Márton Raymond | Adatvédelem